Традиционални Светосавски бал у организацији општине Сурдулица

Доделили смо Светосавске награде нашим ученицима и наставницима. Општина је за најбоље ђаке издвојила 1 000 000 динара, а број добитника најлепше и најпрестижније награде у области образовања нам даје за право да се похвалимо чињеницом да нам памети, знања и мудрости не мањка. Не мањка нам ни спортског талента, упорности и жеље за победама.

Отворили смо и нову спортску халу у оквиру основне школе Јован Јовановић Змај . Унапред се радујем свим сјајним резултатима и такмичењима која нас очекују.

Задовољан сам што, све што смо обећали, то смо и урадили, често и више од тога, за нашу Сурдулицу.

 

Посебно се захваљујемо вама, наставницима и професорима који стрпљиво и посвећено радите са децом и младима. Ви сте пример и инспирација нашим ученицима и важан ветар за њихова талентована једра.

Хвала вам на континуираној одговорности, стручности и енергији коју дајете.

Због тога имамо фантастичне ђаке који нас најбоље промовишу својим сјајним резултатима на локалним, Републичким и европским такмичењима. Истина је да по свом квалитету и начину рада школе у Сурдулици не заостају ни за једном београдском школом. Улагање у едукацију је наша обавеза али и инвестиција у боље сутра.

У име општине Сурдулица обећавам да ће то остати приоритет нашег деловања, а вас ћу замолити да наставите да дајете свој максимум, јер само заједно можемо да градимо бољу и стабилнију будућност.

Срећна нам школска слава Свети Сава.