СПС 30 ГОДИНА СТОЈИ ПОСТОЈАНО !

СПС је партија која стоји постојано већ 30 година, сигурна у своје изборе и спремна да преузме политичку одговорност без обзира да ли се деловање дефинише кроз власт или опозицију.
Ми Социјалисти знамо да када је тешко запнемо дупло јаче, а када други мисле да не можемо, ми урадимо дупло више и дупло боље. Наша традиција нас дефинише као радне људе, а наслеђено искуство чини спремним на све околности и промене које модерно време носи са собом.
Највеће богатсво наше партије јесте генерацијска припадност социјалистичкој идеји.
Отац, син и унук повезани својим презименом и повезани својом партијом.
Задовољан сам јер је много младих људи данас мотивисано да се придружи СПС-у у стварању боље Србије, земље социјалне правде, једнакости и могућности да се учи и научено користи за леп и добар живот. Верујем у нове генерације које долазе и које су паметне да грешке прошлости претворе у предности будућности.
Снага наше партије је снага сваког задовољног појединца који одговорно и ефикасно ради свој посао. Зато је потребно да стално улажемо у пријатељске и партијске односе који могу да трају само ако смо сви подједнако мотивисани да интересе партије ставимо испред својих личних и ако смо сви свесни чињенице да смо на заједничком задатку и да имамо исти циљ, а то је боља и стабилнија будућност. Боља и стабилнија Србија