Novica Toncev

СОЦИЈАЛИСТИ СУРДУЛИЦЕ ОДРЖАЛИ НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ: Присуствовало више од хиљаду грађана!

У препуном холу Сурдуличког културног центра ОО СПС Сурдулица одржан је традиционални новогодишњи коктел. Било је присутно више од хиљаду грађана са територије општине Сурдилица. Међу њима пољопривредници, представници сеоских и градских заједница, радници, привредници, студенти, спортисти, просветни, здравствени и културни радници, новинари.

Председник ОО СПС Сурдулица, председник скупштине општине и народни посланик Новица Тончев обратио се присутнима пожелевши им срећне новогодишње и Божићне празнике:

-У име нашег општинског одбора желим да вам се захвалим што сте дошли у оволиком броју, и што сте свих ових 11 година били уз нас. Све што смо урадили виде грађани и због тога нам и дају своје гласове, и верују нам свих ових година. Врло ми је драго што се налазимо у овом објекту који смо почели да реновирамо, а сами можете видети да су радови при крају и да ће за месец дана Сурдулички културни центар почети са радом. На овај начин наша деца ће моћи да уживају у богатом културном и забавном програму. Да не дужимо са причом, и сами видите шта и колико радимо за нашу Сурдулицу, желим вам пријатно дружење и срећне новогодишње и Божићне празнике.

Уз пригодни коктел, свим присутнима млади социјалисти из Сурдулице су поделили Новогодишње пакете са обележјима СПС-а. Добра музика и весело расположење су још више допринели веселој атмосфери која је присутнима најавила долазак Нове Године.

Преузето са www.espreso.rs