САША МАТИЋ СВЕ ОДУШЕВИО! Тачно у поноћ, људи су чули и једну ИЗУЗЕТНУ ПОРУКУ!

Тачно у поноћ окупљенима се обратио председник Скупштине општина Сурдулица Новица Тончев који је свима пожелео породичне и пословне успехе.

Традиционално сјајном забавом и наступом Саше Матића, Сурдуличани и њихови гости прославили су православну Нову годину. Тачно у поноћ окупљенима се обратио председник Скупштине општина Сурдулица Новица Тончев који је свима пожелео породичне и пословне успехе, подсетио на прошлогодишње подухвате везано за инфраструктурне, здравствене, образовне пројекте којима се грађани Сурдулице поносе, али обећао још више и боље у години пред нама. Уз лепе жеље, музику и новогодишњу атмосферу Сурдуличани су славили дуго у ноћ.

У години за нама остављамо много добрих и великих ствари које смо урадили, а које ће служити и нама и свима који кроз Сурдулицу прођу или дођу и остану. Имамо потпуно нов и реновиран парк за децу са игралиштем, нову савремену спортску халу на коју смо поносни, културни центар који ради и изгледа као сваки европски центар за културу. Имамо обновљене школе, вртиће. Реновирали смо Задружни дом у Дугојници, почели радове на новој котларници у Здравственом центру.

Радује ме што смо урадили све што смо обећали, а још више ме радује што имамо пуно идеја и планова које ћемо реализовати у години пред нама. Један од највећих је изградња канализационог прстена око Власине. Поносан сам што смо усвојили буџет који је пре свега развојни. Опет ћемо имати много инфраструктурних пројеката као што су градска пијаца, затворен базен, много домова у селима, путева…Настављамо са промовисањем културе, борбом за здравију животну средину. Још боље образовање и здравствена заштита су наши константни приоритети . У ствари ,општина Сурдулица и сви ми који свакодневно радимо у служби свих грађана, из године у годину доказујемо да је могуће лепо и поштено живети овде на Југу.

Наши очеви и деде су нам у наслеђе оставили понос и традицију, а на нама је да кроз свакодневно ангажовање покажемо да увек можемо нешто да урадимо и боље и више. Имамо и ову јединствену, непроцењиву природна средину која нас окружује и инспирише.

Сигуран сам да долазе дани када ће млади људи остајати на овим просторима и сами креирати стварност у којој ће живети и радити.

 

Хајде онда да у овој години, која је и изборна, најбоље покажемо и докажемо да смо спремни за све изазове који нас очекују. Да сви заједно будемо и мудрији и храбрији у одлукама које доносимо. Да опет дамо свој максимум и искористимо све потенцијале које имамо” – Новица Тончев, председник Скупштине општине Сурдулица и народни посланик.

https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/495097/sasa-matic-sve-odusevio-tacno-u-ponoc-ljudi-su-culi-i-jednu-izuzetnu-poruku