Посета Црној Трави и донација најугроженијим породицама

Данас сам са представницима мог Кабинета посетио Црну Траву и донирао пет агрегата најугроженијим породицама у овој општини. Састали смо се и са председником Славољубом Благојевићем и представницима општине Црна Трава и разговарали о актуелним проблемима и начинима превазилажења ове ситуације.

 

 

Од почетка катастрофе која је задесила општине на југу Србије, мој Кабинет и ја смо свакодневно у контакту са локалним самоуправама и на располагању за сву помоћ и подршку. Мој задатак као министра јесте да створим прилике за раст и развој неразвијених општина, али и да помогнем у ситуацијама које нарушавају нормално функционисање сваког домаћинства и сваког појединца.
Директан контакт је кључан, како са представницима локалних самоуправа тако и са грађанима, јер је то најбољи начин да стекнете реалан увид у проблеме, а онда их адекватно и решите. Мој Кабинет и ја ћемо увек пружити свој максимум да одговоримо на све захтеве и потребе људи у редовним околностима, а нарочито у овако ванредним ситуацујама.