Поносан сам што могу свакога, а пре свега себе да погледам у очи.

Изговорене речи не могу да повучем, али могу да објасним зашто сам их изговорио и шта сам хтео и коме да поручим. Не објашњавам да бих се оправдао већ да још једном нагласим како стојим иза сваког свог поступка и политичког и људског ангажовања. Поносан сам што могу свакога, а пре свега себе да погледам у очи.
Моји сарадници, активисти, као и људи који поштују идеје СПС, месецима су изложени безобразлуку, подлим нападима, претњама, уценама и застрашивању, а све у циљу остваривања нереалног политичког успеха и обезбеђивању власти за коју не постоји покриће. Устао сам сада, и устаћу увек да одбраним идеје које би свима у СПС-у требало увек да буду испред функција, личних и породичних интереса. Поносан сам што је Сурдулица једина општина у Србији у којој је СПС победио на локалним изборима. Ми смо изгледа једини који у Србији стојимо постојано. И црвене смо боје. Ако је моје поређење са Ужичком републиком и било пренаглашено, то је зато што смо изборну победу извојевали у најтежим околностима до сада, борећи се против Драгана Стевановића Боскета који је срамота за цео СНС. У свом бескрупулозном нападу на људе и институције, овај човек је успео да утиче и на Министарство делећи отказе, и на Тужилаштво, хапсећи чланове СПС Сурдулица. Спреман сам да на све начине заштитим своје људе и своју партију и у томе се нећу штедети. Нарочито се као човек са Југа не штедим у емоцијама које су довеле до тога да изговорим како је могуће и да блокирамо путеве ако се настави демонстрација силе и моћи локалних самовољника који се крију иза лика и дела председника Вучића.
Слободан човек је онај који живи без страха и спреман је да преузме одговорност за своје поступке. Ја волим своју земљу и своје људе и дајем све од себе да нам свима, и нашој деци и нашим родитељима буде боља будућност. У таквој будућности нема места за хулигане и насилнике као што је Боске са својим плаћеницима који наносе непоправљиву штету странци иза чије се величине крију. Од таквих људи ја немам страх, а свом снагом ћу стати и у одбрану свих оних којима је помоћ и подршка у борби против неправде и неправедника потребна.
Национални интерес и државотворност Србије су за мене на првом месту, а борба за част, истину и правду смисао свакодневног живота и рада.